aanmelden lid

Leuk dat je lid wilt worden van schaatsclub Jollyicesports. Voordat je lid wordt willen we je laten weten hoe het aanmeldproces in zijn werk gaat.

Je kunt gedurende het hele jaar aanmelden als nieuw lid.  Het lidmaatschap van Jollyicesports loopt van 1 september tot en met 31 augustus.
Dit houdt in dat als u eenmaal lid bent geworden uw lidmaatschap automatisch verlengd wordt per 1 september, tenzij het lidmaatschap is opgezegd voor 1 juli van het lopende jaar.  Nieuwe leden betalen éénmalig € 65,- inschrijfgeld. Bij het inschrijfgeld is inbegrepen de eerste aanschaf van het club trainingsvest.

Stap 1. Meld je aan via het onderstaande formulier. Zorg dat je de lidmaatschapsvoorwaarden goed doorleest.

Stap 2. Nadat wij je aanmelding hebben ontvangen, zullen wij je een bevestingsmail sturen met daarin je inloggegevens van je persoonlijke account voor onze website waar je je schaatspakket kunt kiezen.

Stap 3. Instromen op elk gewenst moment is mogelijk, pakket prijs wordt naar rato berekend vanaf het moment van instroming. Ook is het mogelijk om met een van onze trainers een afspraak in te plannen om te kijken welk lespakket het beste bij je past. Zodra bekend is welk schaatspakket bij jouw past kun je starten met lessen.

Opzeggen van het lidmaatschap
Als u eenmaal lid bent geworden wordt uw lidmaatschap automatisch verlengd per 1 september.
Opzegging van het lidmaatschap voor het volgende kalenderjaar dient uiterlijk op 1 juli te geschieden.
Elke opzegging dient schriftelijk (kan per mail) te geschieden  bij de ledenadministratie onder vermelding van de volledige naam en lesdag van de betreffende persoon en graag vernemen wij de reden van opzegging.

Na opzegging ontvangt u binnen 14 dagen een bevestiging per mail. Indien u geen bevestiging ontvangt dan is de opzegging niet door ons ontvangen.
Bij te late opzegging kan de ledenadministratie € 100,- administratiekosten  in rekening brengen.
U bent ten alle tijden verplicht om het gekozen schaatspakket voor het betreffende seizoen te voldoen.

Opzegging  kunt u doorgeven per e-mail naar adm@jollyicesports.nl