Team JIS biedt jou de mogelijkheid om in een gezellige en sportieve omgeving schaats cursus/workshop  te volgen. Hierbij vinden wij het echter wel belangrijk dat jij dit op een verantwoorde manier doet. Daarom hebben wij tijdens onze schaatslessen goed opgeleide schaats coaches, die al jou vragen kunnen beantwoorden en jou kunnen helpen om je te leren schaatsen of je schaatsvaardigheid  verder te ontwikkelen. Deze schaatsactiviteiten zijn toegankelijk voor iedereen.

Ons team van professionele trainers begeleidt jou bij het behalen van je schaatsdoel. Welk doel dan ook, want iedereen is welkom. Kids, teens, volwassenen, recreatief, workshop, kinderfeestje en nog veel meer. Het gaat goed met ons, maar we gaan voor beter, best en dan nog een stapje verder! Je krijgt van ons een bruisende dosis energie, inspiratie en positive vibes. Voel je wat we bedoelen?

 

 

INTRO LESSEN

Wil je eerst kennismaken met onze schaatslessen? Meld je aan voor een proefles. Een proefles duurt 60 min….ruim de tijd om jou te overtuigen hoe leuk schaatsen is.  Mocht je na de proefles besluiten om lid te worden, dan is de proefles gratis en wordt deze verrekend met het gekozen pakket.
Eerst even 4x snuffelen voordat je lid wordt? Dat kan via deze lessen. Je komt 4 aaneensluitende lessen (4 weken) daarna beslis je of je lid wil worden.
Cursus van 10 lessen op een jouw gekozen dag. Met of zonder lidmaatschap

LIDMAATSCHAP / PAKKETTEN

Je kunt gedurende het hele jaar aanmelden als nieuw lid.    Nieuwe leden betalen éénmalig € 65,- inschrijfgeld en kiezen een schaatspakket voor het gehele jaar. Bij het inschrijfgeld is inbegrepen de eerste aanschaf van het club trainingsvest.
1 schaatsles per week
1 les p.w
2 lessen per week
2 lessen p.w
Jong talent ontwikkeling van 4 t/m 12 jaar vanaf 4 lessen per week.

extra schaatsaanbod

Een snelcursus recreatief schaatsen of een bootcamp  voor kunstschaatsers om je skills te verbeteren of nieuwe technieken te leren.
Wil je graag meer resultaat boeken door individuele aandacht? Dan is een privé trainer de optie voor jou. Deze lessen zijn perfect afgestemd op jouw thema’s en verbeterpunten voor een optimaal resultaat. Maak een lesafspraak per mail
Iets te vieren? Vier je kinderfeestje met ons. Wij zorgen voor een waanzinnig kinderfeestje waarbij je met je vriendjes onder begeleiding van een professional spelenderwijs leert (kunst)schaatsen. Wie weet ontdek je een nieuw talent?! Ga voor boekingen en meer informatie naar de website van de kunstijsbaan Breda.
Alle activiteiten in jou gemeente waar je aan mee kunt doen
Voor boekingen mail schaatsbaan Breda Scholen kunnen bij Jollyicesports hun leerlingen tegen een sterk verlaagd tarief kennis laten maken met het schaatsen. Schoolschaatsen geeft meerwaarde aan de inhoud van het onderdeel Lichamelijke Opvoeding op jouw school. Zowel basisscholen als voortgezet onderwijs zijn van harte welkom. Voor boekingen mail……
Heb jij schaatsers nodig voor promotieclips, optredens, begeleiding….. mail ons info@jollyicesports.nl

LESSCHEMA

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

ZATERDAG