Schaatsaanbod

Push Your Limits

pro SKATING classes

Transform yourself

challenge your limits

Team JIS biedt jou de mogelijkheid om in een gezellige en sportieve omgeving schaats cursus/workshop  te volgen. Hierbij vinden wij het echter wel belangrijk dat jij dit op een verantwoorde manier doet. Daarom hebben wij tijdens onze schaatslessen goed opgeleide schaats coaches, die al jou vragen kunnen beantwoorden en jou kunnen helpen om je te leren schaatsen of je schaatsvaardigheid  te verbeteren. 

Ons team van professionele trainers begeleidt jou bij het behalen van je schaatsdoel. Welk doel dan ook, want iedereen is welkom. Kids, teens, volwassenen, recreatief, workshop, kinderfeestje en nog veel meer. Het gaat goed met ons, maar we gaan voor beter, best en dan nog een stapje verder! Je krijgt van ons een bruisende dosis energie, inspiratie en positive vibes. Voel je wat we bedoelen?

STAR SKATE PROGRAM

 

Is een dynamisch Learn to skate program voor iedereen die wil leren of beter wil leren schaatsen.

Gericht op plezier, deelname voor iedereen en ontwikkeling van basis schaatsvaardigheden om veilig en vertrouwd het ijs op te kunnen. Ook voor diegene die alleen in de winter of op natuurijs willen schaatsen.

Sport ontwikkeling, 

StarSkate richt zich op het vermogen om verbale instructie fysiek uit te voeren en  de  basisvaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan elke ijssport. 

Voor degenen die hun schaatsbasis willen verbeteren, in kunstschaatsen, hockey of gewoon recreatief schaatsen voor de FUN.

Wat ga je leren?

Balans-Coördinatie-Behendigheid, schaats vaardigheden en natuurlijk pirouette en sprongen

We maken gebruik van een testsysteem dat schaatsers succes garandeert bij het ontwikkelen van een snellere sterkere basisvaardigheid.

Wat kun je verwachten

  • Actie, beweging en plezier! 
  • Groepslessen
  • Ontwikkelen op je eigen tempo en doorstromen naar verschillende starskate levels.
  • Actieve schaatsles met behulp van leermiddelen, vrolijke muziek en een breed scala aan activiteiten die een motiverende omgeving creëren en het leren bevorderen. 
  • Het evt behalen van vaardigheid testen 1 t/m 12, om de voortgang van de skaters te benchmarken en inspanningen en deelname te belonen. 

Discover a new passion

Winterprogram sept t/m april

LTS kids winter package

LTS adults winterpackage

off ice classes

Discover a new passion

Summerprogram mei t/m aug

LTS kids summer package

LTS adults summer package

off ice classes

solo summer package

We believe in our Skaters and skaters believe in us

Join us

let’s get skating