Schaatsclub informatie

Jollyicesports: Wie zijn we?


Jollyicesports schaatsschool is al jaren een begrip binnen de Nederlandse schaatswereld, door onze specialisatie in het kunstschaatsen.
Sinds de bouw van de Bredase schaatsbaan is Jollyicesports nauw betrokken bij de ontwikkeling van schaatslessen en schaatsactiviteiten.

Aan onze leden bieden we diverse lesprogramma’s aan die geschikt zijn voor zowel recreatieve schaatsers als wedstrijdschaatsers en topsporters. Schaatsers van alle leeftijden en niveaus zijn van harte welkom op de club.

Daarnaast bieden we ook FunSkate activiteiten aan zoals kinderfeestje, workshops, trainingen, cursussen en bootcamps. Het is misschien leuk om te weten dat onze trainers hebben meegewerkt aan diverse tv-programma’s zoals “Dancing on ice”, “Sterren dansen op het ijs” en “Kinderen dansen op het ijs”.

Jollyicesports: Waar staan we voor ?

√ Professionele en intensieve begeleiding

√ Individueel maatwerk

√ Clubleden staan op één!

√ Goede teamspirit en-sfeer

√ Schaatsen voor elk niveau en iedere leeftijd 

√ Doelgerichte schaatslessen

√ Het ontwikkelen van schaatsvaardigheden

√ Gezellige clubactiviteiten, zoals halloween party, crazy skate etc.

Jollyicesports: Wat bieden we ?

We bieden diverse schaatsactiviteiten aan voor schaatsers van alle leeftijden en elk niveau. Wil je kennismaken met de schaatssport en de club meld je dan aan voor een van onze proef- of snuffellessen. Weet je al wat je wilt, meld je dan aan als lid. Zodra je lid bent gaan we samen bekijken welk schaatspakket het beste bij jouw past. Zo zorgen we ervoor dat we maatwerk bieden en dat jij de juiste begeleiding krijgt. Al ons schaatsaanbod kan je hieronder vinden.

Doorstromen naar brugklas of wedstrijdselectie.

Regelmatig worden de kinderen door ons beoordeeld, en wanneer een kind naar onze mening zou kunnen instromen in een brugklas of wedstrijdgroep, zullen we met de ouders hierover een gesprek aangaan. Criteria om te bepalen of een kind kan doorstromen zijn erg complex. Het hangt af van leeftijd/progressie/schaatstechniek. En natuurlijk is een belangrijk criterium of het kind dit zelf leuk vindt.

De brugklas is een lesprogramma voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar waar we gaan kijken wat de ambitie  van het kind is met betrekking tot het kunstschaatsen. In dit pakket zit 2 uur ijstraining en 1 uur off ice training per week.

Jollyicesports: Wie is wie

Coaches team JIS

Jolanda Franken
data8299212-6622e9
Thomas Kennes
ca52e0ed-e0ac-4d24-bba5-dbffdb7359a1
Claudia vd Borg
IMG_6232
Mylon Vonk