update 15 maart JIS sportactiviteiten

Update 15 maart sportactiviteiten

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Hierbij (zondag 15 maart) willen we jullie een update geven over de ontwikkelingen rondom het coronavirus en wat dit inhoudt voor ons als sportclub.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en de nieuwe maatregelen van 15 maart rondom het coronavirus moeten alle sportscholen en sportaccommodaties sluiten, zo ook kunstijsbaan Breda. Helaas heeft dit tot gevolg dat ons winterseizoen eerder eindigt dan gepland. Vanwege het afsluiten van het winterseizoen beginnen wij eerder met ons zomerseizoen, meer informatie hierover volgt.  

Vanaf 16 maart

  • Alle ijstrainingen en off-ice trainingen komen tot in ieder geval 6 april voor alle leden te vervallen.
  • Alle geplande ijsactiviteiten zoals schoolschaatsen, clinics etc. in maart en april komen te vervallen.
  • Onze show op 19 april gaat helaas niet door.

Wij zullen voor de wedstrijdrijders een plan maken waarmee zij toch in vorm kunnen blijven. Daarnaast zullen we voor alle leden een geschikte oplossing zoeken. Wij zullen u spoedig informeren over de opties/oplossingen. Houd hiervoor ook onze website en Facebookpagina in de gaten.

Deze ingrijpende maatregel heeft Jollyicesports in samenspraak met kunstijsbaan Breda genomen in het belang van de gezondheid van de sporters en medewerkers van de ijsbaan. We hopen dat we met de nieuwe maatregelen de verspreiding van het virus kunnen beperken en we hopen jullie snel weer te zien. 

Wij hopen op begrip en op jullie geduld.

Met sportieve groet,

Team Jollyicesports

Info@jollyicesports.nl

www.jollyicesports.nl