Welcome Thomas

Welcome to our new team JIS coach THOMAS KENNES

Jollyicesports is trots en enthousiast om jullie te kunnen melden dat Thomas Kennes Team JIS komt versterken vanaf 1 september.
Hij is meervoudig Nederlands kampioen en deelnemer aan het Europees kampioenschap.
Hij brengt een schat aan ervaring mee op het gebied van techniek, planning, mentaliteit en internationale wedstrijdervaring, waarvan ons hele team zal kunnen profiteren
Bericht Thomas
“Ik heb 10 jaar onder leiding van Jolanda geschaatst en samen veel mooie momenten zoals meegemaakt zoals JGP, WK junioren. Daarnaast heeft Jolanda veel meer voor mij betekend denk aan zomerkampen, internationale wedstrijden tot het creëren van de persoon die ik op dit moment ben. Ik was 8 jaar toen ik naar Jolanda kwam zonder enige ervaring op wedstrijd niveau, Zij heeft mij in korte tijd klaargestoomd voor mijn eerste wedstrijd en vanaf daar is een periode ontstaan waar ik met alle trots en plezier op terug kijk. 
Ik ga mijn uiterste best doen om mijn ervaring en passie over te brengen op de rijders van JIS. En laten we er met zijn allen hard voor werken dat er nog vele succes verhalen mogen volgen
Ik kan niet wachten om jullie allemaal te leren kennen. En aan de slag te gaan om bij te dragen aan het realiseren van jullie dromen en doelen. Groeten Thomas.
 
Let’s give him a warm welcome.